Jadłospis 02.11-06.11 2020 r.

 

2 listopada (poniedziałek)

- zupa jarzynowa z ziemniakami i zieleniną

- kluski z serem i sosem truskawkowym

- owoc

- kompot

Alergeny: seler, gluten, mleko

 

3 listopada (wtorek)

- zupa pomidorowa z ryżem i zieleniną

- kotlet litewski z ziemniakami

- surówka z białej kapusty z zieleniną

- kompot

Alergeny: seler, gluten, jajko

 

4 listopada (środa)

- zupa brokułowa z ziemniakami i zieleniną

- gulasz wieprzowy z kaszą pęczak

- ogórek kiszony

- kompot

Alergeny: seler, gluten, mleko

 

5 listopada (czwartek)

- barszcz czerwony z kluskami i zieleniną

- pieczona pałeczka z kurczaka z ziemniakami

- marchewka zasmażana z groszkiem

- kompot

Alergeny: seler, gluten, mleko

 

6 listopada (piątek)

- rosół z makaronem i zieleniną

- kotlet rybny z ziemniakami

- surówka z kiszonej kapusty z zieleniną

- kompot

Alergeny: seler, gluten, mleko, jajko, ryba

 

Posiłki przygotowuje i dostarcza firma „MALFIL